VIP Elit Kozmetikus Program
Csatlakozz a jelen és a jövő elit kozmetikusaihoz Te is

A Programmal megváltozik a szakmai életed, és óriási sikereket érhetsz el! Segítünk, hogy:

Legyél Te a környék prémium kozmetikusa! A VIP Elit Kozmetikus Program segít Neked ebben.

Miért érdemes csatlakozni a VIP közösséghez?

Neked is itt a helyed?

Az egyedülálló VIP program célja az, hogy a magyar kozmetikusok kiemelkedő szakmai tudásukkal és magas minőségű munkájukkal elképesztő sikereket érhessenek el. Ha szeretnél Te is a legjobbak közé tartozni, és a városodban vagy a környékeden a legkeresettebb kozmetikussá válni, a VIP  Elit Kozmetikus Program Neked szól!

Videó lejátszása

Ők már VIP Elit Kozmetikusok!

Ismerj meg párat azok közül, akik már részt vettek a Programban.

Itt hozzád hasonló lelkes szakemberekkel fogsz találkozni, akik ugyanolyan elhivatottak a munkájuk iránt, mint te. A közösség tagjai mindig a legjobb szakmai lehetőségeket keresik, mert a legjobbat szeretnék megadni a vendégeiknek. A VIP Elit Kozmetikus Program résztvevői igényes válaszokat akarnak adni a szakmai kihívásokra, mert nem elégszenek meg az átlagossal. Magadra ismertél? Ismerd meg a hozzád hasonló szakembereket!

Íme, az 5+1 garancia, amelyet a VIP Elit Kozmetikus Programban Te is megkapsz

Megismered a legújabb trendeket, méghozzá testközelből

Rendszeres szakmai továbbképzéseken vehetsz részt (akár külföldön is!), hogy mindig naprakész tudással rendelkezz és követhesd a legújabb trendeket. A legújabb termékfejlesztésekről első kézből értesülsz, a vendégeid legnagyobb ámulatára.

„Szép és okos” kozmetikád lesz

Kapsz egy személyes mentort, aki bevezet a „szép és okos” kozmetika művészetébe, akitől megtanulod a látvánnyal eladás technikáját. Olyan szépségszalonod lesz, ami lepipálja a konkurenciát, és messze földről hozzád fognak járni a vendégek.

Sikeres üzletasszony leszel

Marketing és értékesítési képzéseinken megismered a sikeres üzletasszonyok titkait, és megtanulod, hogyan tudsz nagyobb profitra szert tenni. Ezekkel szinte automatikusan és végtelenül egyszerűen növelheted a vendégköröd.

Népszerű nemzetközi márka támogatását élvezheted

A prémium minőséget Te is imádni fogod, mert élvezet lesz a termékekkel dolgozni, a vendégeid pedig semmi pénzért nem cserélnék le azt a kifinomult és elegáns érzést, amivel a kozmetikádból távoznak egy kezelés után.

Stabil árukészlet felett rendelkezel

Kiszámítható és stabil árukészleted lesz, semmiben sem fogsz hiányt szenvedni, bármekkora is legyen a kereslet a kozmetikádban. Nem kell elutasítanod egy vendéged kérését sem, rád biztosan számíthatnak.

Segítő közösség támogat

Közösségünk tagjaként a hétköznapokban is számíthatsz ránk mindenben. Ha szakmai kérdésed van, ha bizonytalan vagy valamiben, ha problémád támad, tőlünk mindig kérdezhetsz!

Neked való a VIP Elit Kozmetikus Program?

Tetszik az, amit eddig olvastál, de még bizonytalan vagy, hogy csatlakozz-e a VIP kozmetikusokhoz? Olvasd végig az alábbi listát, és gondolatban mondj igent, ha igaz rád az állítás:

Elit Kozmetikus tagjainknak évente díjtalan országos webkongresszust is szervezünk

Ez egy olyan kivételes online esemény, amely szakmai irányt mutat, gyakorlati tanácsokkal lát el, motivál és inspirál. Csúcsprofi technikai körülmények között egy egész napon át elismert kozmetikai szakemberek, orvosok, médiaszakértők és tízezrek által követett közszereplők, sztárok motivációs és szakmai prezentációi várják a szakmailag elkötelezett kozmetikusokat.

Ez volt a II. Magyar Kozmetikus Webkongresszus számokban

0
Előadó
0 +
Kozmetikus résztvevő
1
Csúcsprofi studió

A második Webkongresszus 2021. április 24-én került megrendezésre, és több mint 2000 kozmetikus vett részt rajta. Az előadások aktuális témákkal foglalkoztak: a kozmetikus szakma átalakulásával a járvány után, a jövő Szalonjával, szakmai újdonságokkal. Itt osztotta meg tudását Szabó Péter, Dr. Prof. Bagdy Emőke, Garzó Beatrix, Görög-Vörös Nina, Dr. Balogh György és még sokan mások.

Ha tetszett a II. Kozmetikus Webkongresszus és eljönnél a következőre is, vagy ha 2021-ben lemaradtál, de jövőre semmiképpen nem hagynád ki, csatlakozz most az Elit Kozmetikusok csapatához, hogy az elsők között értesülj a III. Magyar Kozmetikus Webkongresszusról!

Csatlakozz a legkiválóbb magyar kozmetikus közösséghez még ma!

Ha szeretnél a környék legnépszerűbb, elismert kozmetikusa lenni, ha prémium vendégkörre vágysz, ha a szakmai tudásodat szeretnéd fejleszteni és ezáltal többet keresni, de tudod, hogy ehhez profi segítségre van szükséged, csatlakozz a VIP Elit Kozmetikus Programhoz, természetesen mindenféle elkötelezettség nélkül.

Ha Te is szeretnél részesülni a VIP Elit Kozmetikus Program előnyeiben, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot az adataiddal, hogy értesíthessünk a részletekről.